بررسی فرآیند طراحی پنت هاوس مدرنUptown

طراحی پنت هاوس مدرن آپ تاون توسط گروه طراحی ساختمان های بزرگ و مجلل به نام ALTUS انجام شده است که سال هاست در این زمینه فعالیت می کند. این پنت هاوس زیبا و مدرن در مینیاپولیس، مینه سوتا، EEUU واقع شده است و پیمانکار آن Streeter & Associates یکی از معروف ترین گروه های پیمانکاری و اجرا در آمریکای شمالی می باشد. مساحت پنت هاوس مذکور 2500 فوت مربع است و در سال 2008 به بهره برداری رسیده است. با این که هم اکنون ده سال از عمر این پنت هاوس می گذر اما هنوز خارق العاده و دیدنی است. این موضوع نشان می دهد تیم طراحی در رسالت خود موفق بوده اند. عکس های این پروژه توسط دانا ویلک گرفته شده است.

 

متن ارائه شده توسط معماران پیرامون فرآیند طراحی پنت هاوس آپ تاون

 

این پنت هاوس طبقه ششم یک ساختمان لوکس و اعیان نشین واقع شده است و به دریاچه ی مینیاپولیس و منطقه ی زیبای  Uptown و همچنین مرکز شهر، دید بسیار خوب و شگفت انگیزی دارد. دیدی که پاناروما یا اصطلاحا 360 درجه است و یکی از نقاط قوت پروژه محسوب می شود.
 طراحی پنت هاوس آپ تاون به گونه ای صورت گرفته است که فضای سازماندهی شده برای سکونت افراد مختلف با سلیقه ها و نیازهای گوناگون فراهم و تامین شود. چون طراحان معتقد بودند افراد یک خانواده از سن ها و جنس های گوناگون هستند و باید همه ی آن ها را راضی نگاه داشت.
در طراحی پنت هاوس فوق از طریق ایجاد تمایز در عرصه های خصوصی و عمومی حرکات مجسمه گونه و فضایی در طرح ایجاد شد. یک دیوار گچی سفید رنگ به صورت منحنی کار شد و  فضای خصوصی را از فضای عمومی به طرز هنرمندانه ای جدا کرد.

 

فضاهای عمومی و خصوصی تعبیه شده در فرآیند طراحی پنت هاوس آپ تاون

 

 فضای اصلی اتاق خواب از سمت ورودی توسط یک دیوار شیشه ای شفاف با پوشش مخصوص سوراخ شده جدا شد. دیواری که با عبور نور فضای خاصی را به نمایش می گذارد. این کار برای خصوصی سازی مجموعه های گوناگون عملکردی در طراحی پنت هاوس آپ تاون بسیار استفاده شد. 
مزیت این شیوه آن است که در عین حال اجازه می دهد نور از طریق فضای ورودی محدود شود و از سوی دیگر دید را کنترل می کند. پس نوعی احترام به حریم شخصی ساکنین محسوب می شود. عناصر معلقی همچون یک فضای پله در مقابل دیوار سفید منحنی شکل و درختان گردو قرار گرفته اند. طراحی پنت هاوس آپ تاون جوری انجام شده است که اتاق نشیمن و فضای آشپزخانه به این عناصر دید داشته باشند و برای ساکنین لذت بخش و دلپذیر باشد. 

 

طراحی پنت هاوس، فروش پنت هاوس، اجاره پنت هاوس، خرید پنت هاوس

 

جزئیات فرآیند طراحی پنت هاوس آپ تاون

 

یک سقف فولادی ضدزنگ سفارشی سوراخ شده، پله مارپیچی را احاطه کرده است. در طبقه ی بالا تراسی زیبا و فضای باغ را مشاهده می کنیم و یک فانوس زیبا در مرکز این فضا قرار گرفته تا با بازی نور، فضا را زیباتر جلوه دهد. مفهوم پله ها با استعاره از آب ایجاد شده است. 
به این صورت که یک تصویر از آب به مجموعه ای از پیکسل ها تبدیل شد که پس از چند تغییر کامپیوتری این تصویر به یک سری سوراخ های مختلف تبدیل گشت. در نتیجه الگوی دینامیکی خاصی پدید آمد که بر روی صفحات فلزی برش زده شد. این تصویر انتزاعی به صورت لیزر بر روی پانلهای ضدزنگ قرار گرفت. پس از پایان لیزر پله فولادی سوراخ شده را به عنوان محصول نهایی می بینیم.
 نتیجه ی این بازی با فلز و لیزر یک مسیر هیجان انگیز از حرکت نور و سایه است که به کاربر اجازه می دهد تا از طریق الگوهای سایه ای بسیار دراماتیک که با موقعیت خورشید تغییر می کند، نور را در فضا تغییر دهد.

 

طراحی پنت هاوس، فروش پنت هاوس، اجاره پنت هاوس، خرید پنت هاوس

 

فضای آشپزخانه از شیشه های نیمه شفاف ساخته شده که با قفسه های فولادی ضد زنگ و صفحات ضد آب ساخته شده است. با این کار یک پیش زمینه مدرن به لبه داخلی فضای زندگی وارد شده است و نقطه قوتی در طراحی پنت هاوس آپ تاون محسوب می شود.
در طراحی پنت هاوس آپ تاون نور از طریق شیشه های شفاف عبور می کند و در پشت آشپزخانه قرار می گیرد. خطوط نور به داخل پنت هاوس وارد می شود و سقف به حالت معلق به نظر می رسد. از این طریق فضای سمت شیشه گسترش می یابند و یک نقطۀ خاص به نور طبیعی تبدیل می شود.

 

طراحی پنت هاوس، فروش پنت هاوس، اجاره پنت هاوس، خرید پنت هاوس

 

در طراحی پنت هاوس مدرن آپ تاون و در مجموعه اصلی، یک توالت و حمام سنگی مستقل ایجاد شده است و پنل های پیش ساخته مشئولیت جدا کردن منطقه اتاق خواب از حمام و فضاهای خدماتی را برعهده دارند. 
سیستم های پانلی قاب Fabral Post است و در بعضی جاها از Omnimax استفاده شده است. همچنین پنل نما Tectiva بوده و پوشش سقف Etalbond پانل کامپوزیت می باشد.
رنگ الوال استفاده شده است و درب ها از آلومینیوم با عایق بالا پوشانده شده اند. کاشی ها از نوع ژاکارد بوده و در بخش هایی از فضا از مس استفاده شده است. همچنین مقوله ی آکوستیک اتاق ها با تعبیه ی پانل های روکش شده حل شد.